Mai mult decat un contabil obisnuit

Expertiză în Consultanță Contabilă și Fiscală

Oferim solutii viabile/verificabile/cuantificabile atunci cand credeti ca nu mai aveti alternative de iesire din situatii de criza. In 33 de ani de activitate in sectorul privat din care 20 de ani (concomitent si transparent) in structurile de control ANAF am acumulat o experienta vasta care m-a ajutat sa salvez de la faliment companii cu +250 de angajati cu pierderi imense. Mai mult, fostii economisti sefi erau si inca sunt experti contabili. Unele dn companiile salvate de la faliment sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti iar pretul actiunilor a crescut chiar si cu 1145% !

Cu stima

Ec. Dumitrascu Petrica

Servicii Profesionale pentru Afacerea Ta

Ai nevoie de ghidare în labirintul contabilității și al legislației fiscale? Suntem aici să îți oferim cunoștințele și experiența noastră pentru a-ți optimiza afacerea.

 • Pachet complet de servicii contabilitate
 • Contabilitate online pentru firme mici si mijlocii
 • Metodele contabile adaptate la la specificul activitatii
 • Solutii pentru imbunatatirea rentabilitatii & managementul lichiditatilor
 • Consultanta in afaceri pentru antreprenori la inceput de drum
 • Consultanta si contabilitate fiscala

10.2 milioane de euro scutiri de dobanzi si penalitati ANAF plus 1.2 milioane euro taxe recuperate de la bugetul de stat. 0 lei sanctiuni contraventionale suportate de clienti!

100Clienti
11M EuroScutiri fiscale
90M EUROFinantari & Credite
0Sanctiuni contraventionale

Consultatii, indrumare si asistenta operationala pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, cum ar fi: planificarea strategica si organizatorica, procese de retehnologizare, managementul schimbarilor, reducerea costurilor si alte probleme financiare; obiective si strategii de marketing; planificarea, si politici privind resursele umane; strategii de compensare si pensionare; planificarea productiei si planificarea controlului.

Un consultant dintr-o mare firma de profil internationala – din big four – nu este neaparat cea mai buna solutie pentru afacerea dvs.. Marile companii de consultanta au echipe intregi, formate din specialisti pe sectoare. Or, daca aveti un startup, aveti mai mari sanse sa va trebuiasca un consultant care sa va ajute in toate aspectele business-ului. Aveti nevoie sa fie alaturi de dvs. aceeasi persoana, nu sa va trimita firma de consultanta mereu un nou angajat care sa va acorde consultanta.

01Octombrie1990

Inspector control fiscal ANAF

Primul economist care a realizat, ptr ANAF, transpunerea planului de conturi din „comunism in capitalism” inclusiv monografii contabile de control.

14Iunie1996

Interactiunea cu mediul privat

Sunt singurul inspector din ANAF care a declarat si inregistrat un contract de munca cu o societate comerciala cu capital privat.

23Aprilie2005

Compensare creante vs datorii

Sunt primul economist care a convins o banca comerciala din Romania sa accepte un Bilet la ordin in care trasul este si tragator.

26Noiembrie2010

Interactiunea cu organele de control

Sunt primul economist care a castigat o petitie catre comisia de disciplina a ANAF dupa ce i-a „poftit afara” pe comisarii Garzii Financiare pe motiv ca nu se inscriu in Registrul Unic de Control.

Am fost si suntem consilieri de încredere pentru foarte multe companii mici si mijlocii din agricultura, industria prelucratoare, constructii, servicii de transport si depozitare, comert international sau intracomunitar, inclusiv cabinete de avocatura sau notariale ai caror patroni/administratori nu au primit de la proprii colaboratori (firme de contabilitate sau economisti angajati permanent) cele mai bune solutii.

Imagine fidela a patrimoniului
0
Reorganizare & Restructurare
0
Solutii de iesire din criza
0
Risc fiscal
0

Servicii si domenii de expertiza ContabilitateControlul costurilorManagement financiarControl fiscalSituatii de criza Oferim solutii sigure!

Metode si proceduri contabile

Adaptam metodele contabile la specificul activitatii astfel incat sa va permita sa aveti o situatie financiara fidela a afacerii.

Reducerea costurilor

Pe termen scurt este singura solutie pentru cresterea profitului sau redresarea financiara a firmei dvs.

Management financiar

Un management defectuos al lichiditatilor este principala cauza care provoaca falimentul firmelor mici si mijlocii.

Credite & Leasing

Cu un plan de afaceri realist si bine argumentat putem obtine finantari chiar si in cazul in care inregistrati pierderi.

Clienti si Parteneri

Din motive de confidentialitate vom posta doar date cu referire la cifra de afaceri, obiect de activitate si nr de angajati !

testimonials

Ce spun altii

  Asistare/Consultanta inainte de infiintarea firmei (SRL, SA, SNC, Asociatii/fundatii, etc) pentru completarea declaratiei D 700 "Declaratie pentru inregistrarea in mediu electronic a categoriilor de obligatii fiscale declarative" mai exact care sunt impozitele si taxele care trebuiesc declarate la Registrul Comertului la infiintarea firmei; Contabilitate de la A la Z inclusiv contabilitate de gestiune/pe activitati/comenzi/contracte; Intocmire si transmitere lunara/trimestriala/semestriala/anuala (dupa caz) la ANAF Braila a declaratiilor fiscale inscrise in vectorul fiscal;

  Adresa

  Valabila doar ptr. clienti

  Telefon

  Valabil doar ptr. clienti

  Email

  office@declaratii-fiscale.ro